Membri

Fă parte din cea mai frumoasă poveste a fotbalului românesc.

Împreună, creştem viitoarele generaţii suporteri care să ducă mai departe povestea Universităţii Cluj. Împreună, trăim viaţa în alb şi negru. Împreună suntem mai puternici. Împreună, am devenit clubul cu cei mai mulţi membri din România.

Poţi deveni şi tu membru al FC Universitatea Cluj completând o adeziune şi achitând o cotizaţie anuală (pentru 2019, valoarea acesteia este de 100 de lei).

Membrii primesc un card care atestă apartenenţa la FC Universitatea Cluj și participă activ la viaţa clubului.

I. Cum devii membru:

VARIANTA A - ONLINE

Creează-ţi un cont în Fan Zone, pe www.fcuniversitateacluj.ro, folosind formularul de mai jos. Din cont, poţi completa online adeziunea şi, de asemenea, poţi achita cu cardul cotizaţia de membru.

VARIANTA B

Vino la standul clubului din Iulius Mall, etaj 1, unde poţi completa adeziunea şi achita pe loc cotizaţia, cu cardul sau în numerar.

VARIANTA C

Pasul 1 – Consultă Regulamentul privind statutul de membru susţinător al F.C. Universitatea Cluj.

Pasul 2 – Descarcă AICI (pdf) sau AICI (doc) adeziunea.

Pasul 3 – Completează şi semnează adeziunea.

Pasul 4 – Achită cotizaţia (prin ordin de plată sau transfer bancar) în contul RO09 BTRL RONC RT03 5637 7301, deschis la Banca Transilvania Cluj pe numele Asociaţiei Sportive Fotbal Cluj Universitatea Cluj, precizând pe documentul de plată “Cotizaţie membru F.C. Universitatea Cluj”.

Pasul 5 – Trimite adeziunea semnată, însoţită de dovada plăţii, pe adresa de mail membri@fcuniversitateacluj.ro sau prin poştă, la adresa: Cluj Arena, Aleea Stadionului nr. 2, Cluj-Napoca, jud. Cluj, menţionând pe plic “Pentru F.C. Universitatea Cluj”.

După aprobarea adeziunii de către Comitetul Director, veţi fi notificat(ă) şi veţi putea ridica, de la standul nostru din Iulius Mall, cardul care atestă calitatea de membru al F.C. Universitatea Cluj.

II. Dacă eşti deja membru…

Dacă eşti deja membru, trebuie să ştii că poţi achita cotizaţia pe 2019, în valoare de 100 de lei, din contul tău de pe www.fcuniversitateacluj.ro.

Ai şi varianta plăţii la standul clubului nostru din Iulius Mall (etajul I) sau prin ordin de plată ori transfer bancar în contul RO09 BTRL RONC RT03 5637 7301, deschis la Banca Transilvania Cluj pe numele Asociaţiei Sportive Fotbal Club Universitatea Cluj, precizând pe documentul de plată “Cotizaţie membru F.C. Universitatea Cluj”.

Dacă achiţi cotizaţia prin ordin de plată sau transfer bancar, trebuie să ne trimiţi dovada plăţii pe e-mail membri@fcuniversitateacluj.ro sau prin poştă, la adresa: Cluj Arena, Aleea Stadionului nr. 2, Cluj-Napoca, jud. Cluj, menţionând pe plic “Pentru F.C. Universitatea Cluj”.

#împreunăsuntemU