Sustine "U"

Donează pentru "U"

Susţinerea ta este foarte importantă pentru FC Universitatea Cluj. Una dintre cele mai simple modalităţi de a sprijini echipa pe care o iubeşti este să donezi (orice sumă de bani, în lei, dolari sau euro) direct în conturile clubului.

Cum donezi ?

Procedura este simplă: Virezi din contul tău personal suma cu care vrei să ajuţi „U” Cluj, folosind informaţiile de mai jos:

Asociatia Sportivă Fotbal Club Universitatea Cluj
Cod de Identificare fiscală (CIF): 36391341
Calea Motilor nr. 5, Cluj-Napoca, jud. Cluj

IBAN RON: RO09BTRLRONCRT0356377301
IBAN EURO: RO56BTRLEURCRT0356377301
IBAN USD: RO60BTRLUSDCRT0356377301

Banca Transilvania Cluj
Cod SWIFT: BTRLRO22
Cod BIC: BTRL

La rubrica „detalii plată”, Vă rugăm să menţionaţi „donaţie”

Foarte important: în contul de RON poţi transfera atât lei, cât şi orice altă valută (conversia se va face automat de către bancă). Foloseşte conturile de EUR doar pentru transferuri în euro şi contul de USD doar pentru transferuri în dolari americani.

2 la sută pentru "U"

Redirecționează 2% din impozitul pe venit pe care îl datorezi statului pentru susţinerea FC Universitatea Cluj!

Orice contribuabil persoană fizică are dreptul de a direcţiona 2% din impozitul pe venit către cluburile sportive, aşa cum este şi FC Universitatea Cluj. Redirecționează 2% din impozitul pe venit pe care îl datorezi statului pentru susţinerea FC Universitatea Cluj!

E important să ştii că aceşti bani nu reprezintă o sponsorizare sau o donaţie, ci un sprijin financiar care nu implică din partea ta niciun cost suplimentar. Pur şi simplu, 2% din banii pe care îi datorezi statului ca impozit pe venit pot fi folosiţi pentru a susţine spre echipa ta favorită.

Asociaţia Sportivă Fotbal Club Universitatea Cluj
Cod de Identificare fiscala: 36391341
Cont Bancar (IBAN): RO09BTRLRONCRT0356377301

#împreunăsuntemU
Sponsorizare

Direcţionaţi 20% din impozitul pe profit al companiei către „U” Cluj

Puteţi contribui la succesul FC Universitatea Cluj, obţinând totodată beneficii importante de imagine prin alăturarea brandului companiei pe care o reprezentaţi cu cel al „U” Cluj, devenind sponsori prin direcţionarea către club a unui procent de 20% din impozitul pe profit al companiei.

Codul Fiscal permite companiilor să direcţioneze, sub formă de sponsorizare deductibilă din impozitul pe profit datorat statului, către orice entitate non-profit (aşa cum este FC Universitatea Cluj) o sumă egală cu 20% din impozitul pe profit (dar nu mai mult de 0,5% din cifra de afaceri).

Conform legii, companiile pot deduce din impozitul pe profit datorat statului sumele virate cu titlu de sponsorizare.

Foarte important: Sponsorizarea nu presupune cheltuieli suplimentare şi nu afectează profitul net al companiei!

Cum deveniţi sponsori ai FC Universitatea Cluj

Vă rugăm să ne contactați pentru a obține mai multe informaţii despre beneficiile pe care le obţineţi devenind sponsori ai „U” Cluj, pentru a pune la punct detaliile colaborării şi planul de promovare a brandului în numele căruia efectuaţi sponsorizarea.